таг: автомобилска

ФИА: Bозачите „да ги изразат своите ставови”, само преку социјалните мрежи

0
Меѓународната автомобилска федерација (ФИА), објави дека возачите на Формула 1 ќе можат да даваат политички, религиозни и...

Важни информации за љубителите на Формула 1 – еве го календарот...

0
Меѓународната автомобилска федерација (ФИА) го одобри календарот на Формула 1 за сезоната 2021 година. Во 2021 година е планирано да се одржи...