Автомобил се преврте на новата крстосница пред воениот базен, во близина на oсновното училиште „Љубен Лапе“ во населбата Аеродром. Засега нема информации за евентуални жртви или повредени.

На Фејсбук се појавија фотографии од стравичната несреќа и се апелира за зголемена безбедност на улиците.