Секој тикет и секој добитен пар се чекор поблиску за тебе да бидеш дел од најголемото Европско натпреварување на кое и Македонската репрезентација ќе биде дел.

9 недели, поделени во три фази ќе ги дадат тројцата патници со по уште еден придружник кои ќе ја бодрат Македонија на двата натпревари во Букурешт против Украина и Австрија.

Дознајте ги правилата за учество во наградниот натпревар на Златна Копачка на следниот линк: https://www.zlatnakopacka.mk/campaigncard