Документарен филм за Игор Ангеловски и генерацијата македонски фудбалери која со својот победнички менталитет го оствари сонот на сите претходни генерации и на сите навивачи со историскиот пласман на Европското првенство во фудбал. Документарецот го изработи тимот на „Види Вака“, а вие не смеете да го пропуштите. Ако не сте го гледале, еве ви можност.

Документарецот можете да го погледнете на следниот ЛИНК.