Komisioni Evropian e publikoi thirrjen për të aplikuar për aksionin “Mbështetja e projekteve të bashkëpunimit” (“Projektet e bashkëpunimit të vëllimit të vogël (Kategoria 1)” dhe “Projektet e bashkëpunimit të vëllimit të madh (Kategoria 2)”) në kuadër të programit “Evropa Kreative – Kulturë (2014-2020)” për vitin 2020.

Afati i fundit për t’i dërguar aplikimet elektronike në Agjencinë Ekzekutive të Arsimit, Veprimtarisë Audiovizuale pranë Komisionit Evropian është 27 nëntor 2019 (ora 17:00).

Informatat për thirrjen mund t’i gjeni në faqen e internetit: https://eacea.ec.europa.eu/creative-europe/funding/support-european-cooperation-projects-2020_en

Informata plotësuese për thirrjen, procedurën e aplikimit dhe përgatitjen e projekteve tuaja mund t’i merrni në: Sektorin për Integrime Evropiane, Departamenti për Evropë Kreative i BE – Kulturë.