таг: Недев

Десет години од првата европска титула на Дејан Недев

0
На денешен ден пред точно 10 години, Дејан Недев ја освои првата европска титула во традиционално карате во најтешката дисциплина (борби-кумите) во сениорска...

Дејан и Венцислав Недеви одликувани со највисоки признанија на ЕТКФ за...

0
Венцислав и Дејан Недев на свеченото отварање на ЕТКФ Европскиот шампионат во традиционално карате во Белград, Србија беа одлукувани со највисоко спортско признание...