Për
financimin
e
projekteve
nga
fusha
e
kulturës

vitin
2021,
qyteti
i
Shkupit
prej
sot
deri

31
tetor
do

mban

hapur
konkursin
ku
planifikohen
mjete
për
realizimin
e
projekteve,
transmeton

Portalb.mk
.

“Qyteti
i
Shkupi
shpalli
Thirrje
publike
për
mbledhjen
e
kërkesave
për
shfrytëzimin
e
mjeteve
nga
Buxheti
i
Qytetit

Shkupit
për
vitin
2021,

dedikuara
për
financimin
e
programeve
dhe
projekteve
nga
fushata
e
kulturës

interes

Qytetit

Shkupit
për
vitin
2021”,
raporton
Qyteti
i
Shkupit.

Afati
për
aplikim
do

jetë
deri

31
tetor

vitit
2020,
ndërsa

formë
elektronike
mund

aplikohet
përmes
këtij

LINKU
.

Qyteti
i
Shkupit
sqaroi
se

përputhje
me
Ligjin
për
kulturën,
mjetet
mund

shfrytëzohen
nga
artistët,
artistët
e
pavarur,
institucionet
kulturore,
shoqatat,
fondacionet
dhe
persona

tjerë

kryejnë
aktivitetet

fushën
e
kulturës.