Dita e shtatëmbëdhjetë e Edicionit të 59-të të “Verës së Ohrit” sjell një përvojë të jashtëzakonshme muzikore me instrumentalistët ukrainas Bozhena Korçinska në flautin e tërthortë dhe Bogdan Kozhushko në fizarmonikë.

Mbrëmja ukrainase në “Verën e Ohrit” në flaut dhe fizarmonikë me artistët Bozhena Korçinska dhe Bogdan Kozhushko do të mbahet në kishën katedrale “Shën Sofia” në orën 21:00.