Конечно! Го дочекавме и тој момент. Македонија на „Фантази“. УЕФА ја пушти во функција апликацијата за претстојното Европско првенство (ЕУРО 2020) во фудбал.

Од тоа што можеме да го проследиме, Александар Трајковски има највисока цена со 7 милиони од нашата репрезентација, а по него следат Иван Тричковски, односно капитенот Горан Пандев со по 6.5.