Овој човек е доказ дека е доволно да се има силна волја и сите соништа да се остварат

Користејќи само стап и неговите десет прсти, овој човек создаде чиста магија. Верувале или не, тој изградил вистински рај среде никаде – куќа со базен.

Неговиот метод на градба, изработка и способност наидоа на одобрение од градежни експерти ширум светот. Тој е вистинска атракција на каналот Јутјуб.

Погледнете само како изградил куќа од кал со базен на место каде што имало запуштено земјиште.

Прво што направи е да расчисти запуштено парче земја, па почна да копа, па да изгради конструкција за куќата, па да го обележи земјиштето, да направи базен, да донесе вода… Фасцинантно е што единствениот алатка што ја користел била мачета, стап и неговото тело.

Ако размислувате да изградите монтажен базен или нешто слично во вашиот двор, погледнете ги упатствата чекор-по-чекор: