Познатата пејачка и актерка Тијана Дапчевиќ важи за личност која има добра смисла за хумор, а тоа најдобро се гледа и по нејзината улога на Ула во серијата „Преспав“. Но, Тијана нема проблем да направи шега и на своја сметка. Таа на социјалните мрежи сподели нејзина фотографија направена пред десетина години, а како коментар го напиша следното: „Кога бев мала и жена без веѓи… Убаво време“. Погледнете ја фотографијата: