Латино дивата Шакира, инаку позната по бујната руса коса, неодамна го  промени имиџот.

Пејачката објави нова фотографија на својот  инстаграм – профил како бујна црвенокоса со кадрици, а под објавата напиша:

„Подготвен сум да излезам од дома и да почнам за снимам, да запознаам интересни луѓе и да ви претставам нови соработки. И сето тоа благодарение на мерките на претпазливост и вакцината“, напиша пејачката под фотографијата.