Американската пејачка Бритни Спирс на Инстаграм објави дека го сменила името во Ривер Ред. 

Информацијата ја цитираа светските медиуми.

Пејачката објави фотографија од Марс под која ја објави својата одлука. 

„Го сменив името во Ривер Ред!!!“, напиша Ривер Ред.

Таа го смени и името на профилот.