Во 25. минута од натпреварот Мемфис Депај (Холандија) го најде патот до мрежата и го менува резултатот! Судијата Иштван Ковач покажува знак за ВАР и ќе провери се е регуларно.

Иштван Ковач остана на својата одлука по консултација со ВАР. Нема фаули и голот е примен!