Девојката на Роналдо, Георгина заработува големи пари од спонзорите, а во последно време се занимава со моделство. Таа изненади многумина со одлуката да се фотографира потполно гола за шпански InStyle магазин. Нејзиното тело е покриено само со торба, а со објавата доби 2,5 милиони лајкови.

Повторно одлучи да ја разбуди фантастијата на обожавателите откако објави кусо видео на Инстаграм.