Српските тениски репрезентативци кои играат во Дејвис купот во Инсбрук, одговараа на серија незгодни прашања, а едно од нив нив беше дали некогаш биле на нудистичка плажа.

Сите покажаа дека не биле, само Новак Ѓоковиќ потврди дека бил, и дека тоа не е срамно, туку го смета за природна работа и поврзување со природата.

Оваа снимка покажа и дека „Светскиот рекет број 1“ многу често не одговара на пораките кои ги добива на телефон.