Екипата на Шкендија потпиша петгодишен професионален договор со својот млад и талентиран фудбалер Решат Рамадани, кој има само 18 години. Рамадани е еден од најталентираните фудбалери, кој потекнува од футбалската школата на Шкендија.

Рамадани игра како дефанзивен играч за врска, а може со успеј да игра и стоперската позиција.

Решат Рамадани дебитирашњ се тетоската екипа и тоа го направи на средбата одиграна во Автокоманда против Скопје, кога Шкендија победи со 2:0.

Прикажи повеќе