Член на навивачката група Комити, Мартин Антевски – Мапе стана ММА борец. Антевски е голем навивач на Вардар и член на популарните „Комити“, а во својата прва борба на натпреварот „Андердог ММА Малта“, го победи Италијанецот Алеандро Маникардо.

Мапе се натпреваруваше во мечевите во тешка категорија, а против Маникардо славеше со прекин уште во втората рунда.