С.А од Скопје ја освои највредната добивка-СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ вреден 9.787.069,00 денари. Добивката беше освоена на 14 април на видеолотариските терминали во Моцарт, во Трубарево.

Изминатава недела имавме и тројца нови милионери, благодарение на МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ. Првиот МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ вреден  1.518.193,00 денари го освои Г.Н. од Тетово на 10 април, во објект на Тотал Про Спорт

Вториот МИЛИОНЕР ја почувствува на своја кожа радоста која ја носи овој омилен џекпот на 13 април, во просториите на Моцарт во Тетово, а неговиот нов, омилен седумцифрен број изнесува 1.453.598,00 во денари. За третиот МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ чекавме уште само два дена, бидејќи падна во петокот, на 15 март, но сега во село Брвеница, во објект на Бет ту мар. Р.Т. се радуваше на МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ добивката вредна 1.270.614,00 денари.

Семејството среќни добитници на Видеолотарија Касинос Австрија оваа недела ја надополнија и играчите кои освоија МИНИ ЏЕКПОТ во вкупна вредност од 1.834.140,00 ден.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #VLT #СУПЕРМИЛИОНЕР #МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ