Oвeн – Веќе сте подготвени за новата работна седмица, па овој ден првенствено искористете го за одмор или друг вид опуштање. Искористете го денот за дружба со заеднички пријатели, и организирајте некоја забава. Ќе ви годи друштво на позитивни луѓе.

Биĸ – Денеска би било добро да ги намалите физичките активности и да се посветите на квалитетен одмор и подготовка за новите работни победи. Премногу опуштеност и препуштања на работите да одат по свој тек во љубовта, не е добро решение. Размислете за директна иницијатива.

Близнaци – Вториот ден од викендот носи потенцијално опуштена клима. Искористете го денот за рекеративна активност, прошетка или дружба.

Paĸ – Во текот на оваа недела, би можеле да покажете високо ниво на енергија и добро опоравување од претходните обврски. Малку опуштање нема да ви штети. Нема знаци на важни промени на вашиот љубовен хоризонт. Како да сте се успале.

Лaв – За вториот ден од викендот може да очекувате развој на случувања главно во границите на планираното. Вишокот време и енергија би можеле да го насочите на љубовните односи. Тука денеска може да се надзираат нови почетоци.

Дeвицa – Многу добар ден се наоѓа пред вас. Може да ве очекува потврда на некој договор од порано околу долгорочен аранжман. Иако не е реално да има големи промени во љубовта, еден важен разговор во сферата љубов најверојатно ќе најави убави можности.

Baгa – Денеска ве очекува мирна атмосфера и добра основа без никакви пречки да одработите што сте зацртале. Ова не е лош ден да имате макар еден важен разговор со личност која неодамна се појавила на вашиот љубовен хоризонт.

Cĸopпиja – Овој ден може да биде малку напорен, пред се поради некои неодложени обврски. Бидете директни и искрено соопштете и на саканата личност своите намери. Нема причина за воздржаност.

Cтpeлeц – Bториот ден од викендот ви носи многу интересни можности во средбата со некои нови лица, заинтересирани за соработка. Во текот на овој ден реално е пријатно да ве изненади личност која неодамна сте ја запознале. Проверете ги основните податоци, пред се зафатеноста на личноста.

Japeц – Пред вас се наоѓа солиден и опуштен ден, без најави за било какви изненадувања. Што се однесува до потенцијалните случувања на полето љубов, тука се можни големи потреси. Бидете подготвени, за да реагирате соодветно.

Boдoлиja – Голем дел од овој ден би можел да мине во знак на комбинации и анализи на најавените промени на работното поле. Процеси на одредени промени на подобро на емотивно љубовните релации веќе се видливи. Искористете го денот и уживајте.

Pиби – Оваа недела носи неколку интересни интересни разговори во врска со идна соработка. Немојте премногу да размислувате за иднината во љубовта. Денеска е најважно да се посветите и да уживате во овој момент.