Новиот македонски прволигаш Гостивар се пресели во Болу, Турција, каде ќе ја реализира следната фаза од подготовките.

Гостиварци ќе одиграат неколку пријателски натпревари и ќе се подготвуваат за настап во елитата.

Во меѓувреме, ги презентираа и најновите две засилувања, Амир Билали и Васко Василев

Прикажи повеќе