Последните информации велат дека трансферот на Дивок Ориги во Милан е завршена работа.

Со финалето од Лигата на шампионите ќе завршат и обврските на Ориги кон Ливерпул. Потоа тој ќе ги помине медицинските тестови и ќе потпише договор со Милан.

И покрај тоа што има понуди и од други клубови, Ориги одбрал да го носи црвено-црниот дрес на Милан.

Прикажи повеќе